Αρχική σελίδα > Τα νεα της ΑΙΧΑΜ

Τα νεα της ΑΙΧΑΜ

voituresqnspermiskutoba.jpg

Κινητήρας Kubota

25/04/2018
Η AIXAM και η KUBOTA, και οι δύο φορείς της τεχνολογικής καινοτομίας,παρουσιάζουν έναν κινητήρα που πληροί τα πρότυπα EURO 5.Αποτελεσματικός και πιο δυναμικός, αυτός ο κινητήρας τελευταίας γενιάς φέρνει μια νέα διάσταση στην απόλαυση της οδήγησης. Χάρη στην ανώτερη ισχύ και ροπή, τα ταξίδια είναι ακ...
aixam-retroviseur-clignotant.jpg

Μεγάλοι πλαϊνοί καθρέφτες με ένδειξη φλας

01/10/2016
Το μέγεθος του καθρέφτη αυξήθηκε για βελτιστοποιημένη ορατότητα. Ένας δείκτης φλας είναι ενσωματωμένος πάνω στον καθρέφτη.
aixam-tableau-de-bord.jpg

Νέο ταμπλό οργάνων

20/09/2016
Το ταμπλό είναι ένας τέλειος συνδυασμός εργονομίας και ποιότητας εξοπλισμού. Το νέο μαύρο δερμάτινο τιμόνι με ένθετα χρωμίου προσθέτει μια μοντέρνα σχεδιαστική πινελιά.
aixam-nouveaux-feux-horizon.jpg

Νέα φώτα Horizon

20/09/2016
ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΩς μέρος των εκλεπτυσμένων λεπτομερειών, τα φώτα horizon εξασφαλίζουν μια κομψή μετάβαση μεταξύ των φτερών και της πίσω πόρτας του οχήματος.
aixam-nouvelles-jantes-gt.jpg

Νέες ζάντες GT

20/09/2016
ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΟι νέες ζάντες αλουμινίου GT, διαθέσιμες προαιρετικά στα φινιρίσματα GTO και GTI, έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια ασυναγώνιστη οπτική εμπειρία. Με διάμετρο 16 ιντσών ενισχύονται από τα ελαστικά χαμηλού προφίλ.
nouveautes-gamme-voiture-sans-permis-vision.jpg

Νέα χαρακτηριστικά της σειράς Vision

30/09/2013
Καινοτομίες που είναι τόσο αισθητικές όσο και τεχνολογικές: ο τέλειος συνδυασμός για ένα αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται άδεια αυτοκινήτου.
confort-sonore-ameliore.jpg

Νέα καλύτερη ηχομόνωση

30/09/2013
ΗΣΥΧΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣτη σειρά Vision, η Aixam έχει αναπτύξει μία τεχνολογία για την ηχομόνωση του κινητήρα η οποία είναι υψηλής απόδοσης.Με πιο ήσυχα ταξίδια και αθόρυβη ατμόσφαιρα στο χώρο οδήγησης, η AIXAM βάζει την υπογραφή της σε μια νέα καινοτομία για την ευημερία σας και την ευημερία των άλλων. Η ηρε...
eaixam-electrique.jpg

Σειρλα e-Aixam city 100% ηλεκτρικό

30/09/2013
Ανακαλύψτε όλη την σειρά των 100% ηλεκτρικών οχημάτων μας.
aixam_detail_doubledin.jpg

Aixam Connect

30/09/2013
Με τη νέα της καινοτομία, η AIXAM προσφέρει ένα σύστημα πολυμέσων τελευταίας γενιάς: μια διαδραστική σύνδεση Bluetooth™ με οθόνη αφής. Έτσι, μπορείτε να δείτε με ευκολία την μουσική σας, τις πληροφορίες ραδιοφώνου, να αναζητήσετε έναν σταθμό, να συνδέστε το smartphone σας και αναμεταδώστε όλες τις α...